Política de devolucions

Política de devolucions

Devolucions
La nostra política dura 30 dies. Si han passat 30 dies des de la vostra compra, per desgràcia, no us podem oferir un reemborsament ni un canvi.
Per poder optar a una devolució, el vostre article ha de ser inutilitzat i en la mateixa condició que el vau rebre. També ha d’estar en l’envàs original. Serà apte per a un reemborsament si el vostre article és, 1. Un model diferent del que vau demanar 2. Una mida diferent de la que vau demanar 3. Un color diferent del que vau demanar.
Per completar la seva devolució, es requereix un rebut o una prova de compra.
Qualsevol article que no estigui en la seva condició original estigui danyat o al qual li faltin parts per motius no deguts al nostre error, no seran retornats. 
Qualsevol article que es retorni més de 30 dies després del lliurament
Devolucions (si escau)
Un cop rebuda i inspeccionada la vostra devolució, us enviarem un correu electrònic per notificar-vos que hem rebut l’article retornat. També li notificarem l’aprovació o el rebuig de la seva devolució.
Si s’accepta, es processarà el reemborsament i s’aplicarà automàticament un crèdit a la vostra targeta de crèdit o al mètode de pagament original, en un termini determinat de dies.
Devolució tardana o perduda (si escau)
Si encara no heu rebut cap devolució, torneu a comprovar el vostre compte bancari.
A continuació, poseu-vos en contacte amb l’empresa de la vostra targeta de crèdit; pot trigar una mica abans que s’enviï oficialment la devolució.
A continuació, poseu-vos en contacte amb el vostre banc. Sovint s'ha de donar un temps pel processament abans que es publiqui la devolució.
Si heu fet tot això i encara no heu rebut encara la devolució, poseu-vos en contacte amb nosaltres a support@lamanual.com.
Intercanvis (si escau)
Només substituirem els articles si són defectuosos o danyats. Si necessiteu intercanviar-lo amb el mateix document, envieu-nos un correu electrònic a support@lamanual.com.
Segons el lloc on visquis, el temps que pot trigar el producte per ser canviat pot variar.
Si envieu un article de més de 75 dòlars, heu de considerar l’ús d’un servei d’enviament rastrejable o de comprar d'una assegurança d’enviament. No garantim que rebrem l’article retornat.