Com lligar les espardenyes?

Podeu lligar les espardenyes de moltes maneres o utilitzar la mateixa tècnica en totes elles, independentment que siguin plataformes, sandàlies o planes.

Un cop que dominis aquesta tècnica, naturalment, pots lligar-les de qualsevol altra manera ràpidament. El truc consisteix a assegurar-vos que feu els primers tres passos correctes.

          

                espadrille-tips

NOTA IMPORTANT! Assegureu-vos que la longitud dels cordons sigui igual per les dues bandes abans de lligar qualsevol espardenya.

Aquests són els passos per lligar espardenyes:

  1. Agafeu la cinta esquerra de l'espardenya i introdueix per sota de la cinta frontal dreta que sosté l'espardenya. La cinta ha de ser inserida des de l'interior cap a exterior de el peu.
  2. Prengui la cinta dreta i inseriu sota de la cinta frontal esquerra. Seguiu el mètode de pas 1.
  3. Estireu les dues cintes cap amunt a la part davantera, i creuar-les al seu costat contrari.
  4. Porta cada cinta a la part del darrere de la meva cuixa per cada costat.
  5. creua-de nou a la banda contrària i porta-les cap endavant.
  6. Pots fer un llaç al front. O pots creuar-cap enrere un cop més per fer el llaç al turmell. Això també dependrà de la longitud de les teves cintes.

Aquí pots aprendre a lligar la tradicional espardenya 'Pinxo'.


L'espardenya 'Valenciana' és similar a l'Pinxo. La mida de la seva forma 'V' dependrà en què tan atapeït ho lliguis. Mentre més ajustat aquest, més petita serà la seva piràmide. Aquí pots aprendre a lligar la tradicional espardenya valenciana.