Taller d’espardenyeria La Manual en Barcelona | La Manual Alpargatera


La Manual Alpargatera handmade espadrilles storefront int Barcelona

 

 What is La Manual?

La Manual Alpargatera va començar com a taller d’espardenyeria tot just acabada la guerra civil (anys 40) combinant una tradició artesana millenària amb les tendències capdavanteres en la moda del vestir d’aquella época, donant lloc a una nova alternativa en el sector dels complements. I ho va fer en un espai (la botiga) situat a prop de la Catedral, del Palau de la Generalitat i de les Rambles.. I decorat amb una exquista collecció d’elements tradicionals disposats segons la funcionalitat pròpia de l’època. A la Botiga podran gaudir dels nostres models clàssics i de fantasia per dona, home i nens.

                        La Manual Alpargatera vintage workshop pictures

En poc temps, la seva façana es va convertir en un dels símbols característics de la nostra ciutat. Tant és així que no fa gaire temps va arribar una carta en la que, per cadascuna de les adreçes, existia un dibuix de la façana de la botiga i escrit “Barcelona”. 

A vingate picture of a model wearing an espadrille | La Manual Alpargatera   A vintage picture of espadrilles | La Manual Alpargatera   Authentic Espadrille Store in Barcelona| La Manual Alpargatera


La Manual Alpargatera, is the last espadrille workshop creating handmade espadrilles in Barcelona.

Actualment és parada obligada per a viatgers informats, de pas a casa nostra i cita anual per a un gran nombre de barcelonins. Nombrosos guardons Internacionals, comentaris elogiosos de les més prestigioses publicacions a nivell mundial i visites de personalitats de tot el món, avalen aquestes paraules.
    

  Famous espadrille wall in Barcelona from La Manual alpargatera


Tyra Banks buying espadrilles in La Manual | La Manual Alpargatera