Sobre Nosaltres

La Manual Alpargatera és tradició i estil artesanal. Disseny atemporal i femení. Calçat sostenible, materials naturals. Fet a mà a Barcelona.

La Manual Alpargatera handmade espadrilles storefront int Barcelona


El 1940 al carrer Brosolí, una atrevida emprenedora catalana va adquirir un petit taller d'espardenyes, que en 1941 es va traslladar al carrer Avinyó de l’emblematic l'Barri Gòtic de Barcelona, ​​convertint-se en La Manual Alpargatera.

La senyora Emília va tenir la idea de canviar la perspectiva de l'espardenya i portar-la a un altre nivell.

En 1943, les espardenyes de La Manual Alpargatera s'havien consolidat com un complement de moda i eren a les passarel·les dels dissenyadors més reconeguts de Barcelona en aquest moment.

    


A la fi dels 70, la senyora Emília va trucar a Juana Martínez, qui va ser la seva mà dreta en el seu projecte, perquè es fes càrrec de La Manual Alpargatera i mantingués l'essència de la marca. Així, a partir de 1980, La Manual Alpargatera inicia una nova història amb la família Tasies Martínez.Authentic Espadrille Store in Barcelona| La Manual Alpargatera

Famous espadrille wall in Barcelona from La Manual alpargatera

La façana de l'taller d'espardenyes es va convertir en un símbol característic de la nostra ciutat. Amb el temps, el disseny de l'aparador ha estat tan conegut que un client que no coneixia la nostra direcció va enviar una carta amb un dibuix de la façana i de l’estatua de Colom que es tropa a al final de La Rambla, ¡i tot i així va arribar!

Avui en dia, és una parada obligada per als viatgers a Barcelona i una opció preferida pels vilatans per la seva comoditat i autenticitat.